keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Ranskankermassa marinoitu mozzarella

Mitäpäs marinoidusta mozzarellasta voisi sanoa? Ainakin sen, että resepti on Jamie Oliverin (taas!) Alastoman kokin onnen päivät -kirjasta, enkä ole aikaisemmin ruokaa kokeillut. Kolmanneksi ja neljänneksi: Hyvään mozzarellaan kannattaa satsata ja ruoka oli erittäin helppo valmistaa. Siinä se.


Marinoitu mozzarella (kahdelle)

2 mozzarellapalloa
4 rkl ranskankermaa
suolaa
mustapippuria
sitruunan kuori raastettuna
½ sitruunan mehu
tuoretta meiramia
1 punainen chili
neitsytoliiviöljyä

Viipaloi mozzarellat sentin viipaleiksi ja asettele laakealle vadille. Lusikoi päälle ranskankerma. Ripottele päälle suolaa, mustapippuria, sitruunan kuori ja meirami. Kaada sekaan sitruunamehu. Lisää suikaloitu chili ja lorauta vielä muutama lusikallinen neitsytoliiviöljyä päälle. Tarjoa sellaisenaan tai paistetun kalan kanssa.

1 kommentti: