Mitäpäs marinoidusta mozzarellasta
voisi sanoa? Ainakin sen, että resepti on Jamie Oliverin (taas!)
Alastoman kokin onnen päivät -kirjasta, enkä ole aikaisemmin
ruokaa kokeillut. Kolmanneksi ja neljänneksi: Hyvään mozzarellaan
kannattaa satsata ja ruoka oli erittäin helppo valmistaa. Siinä se.
Marinoitu mozzarella (kahdelle)
2 mozzarellapalloa
4 rkl ranskankermaa
suolaa
mustapippuria
sitruunan kuori raastettuna
½ sitruunan mehu
tuoretta meiramia
1 punainen chili
neitsytoliiviöljyä
Viipaloi mozzarellat sentin viipaleiksi
ja asettele laakealle vadille. Lusikoi päälle ranskankerma.
Ripottele päälle suolaa, mustapippuria, sitruunan kuori ja meirami.
Kaada sekaan sitruunamehu. Lisää suikaloitu chili ja lorauta vielä
muutama lusikallinen neitsytoliiviöljyä päälle. Tarjoa
sellaisenaan tai paistetun kalan kanssa.
Olen mozzarella fani :)
VastaaPoistaTämä näyttää todella hyvältä.