lauantai 31. maaliskuuta 2012

Appelsiinisoosi parsakaalille ja kalalle


Vaikka appelsiini, parsakaali ja kala saattaa kuulostaa kummalliselta yhdistelmältä, eivätkä ne kovin kummoiselta alla olevassa kuvassakaan näytä, tämä Market Kitchenistä bongaamani nopeatekoinen ja huokea kastike kuitenkin toimii. Kastikkeen maku on sopivan hapan, makea ja suolainen yhtäaikaa. Kalaksi kastikkeen rinnalle kelpaavat kaiken tyyppiset kalat, jopa seiti paistettuna pannulla voissa.



Appelsiinikastike parsakaalille

Appelsiinimehua
Salottisipulisilppua
Kermaa
Inkivääriä raastettuna
Suolaa
Voita
Ruohosipulia

Keitä appelsiinimehua ja salottisipulia hetki. Lisää kermaa, inkivääriä ja suolaa. Anna kiehahtaa. Lisää vielä nokare voita ja silputtua ruohosipulia. Tarjoa höyrytetyn tai keitetyn parsakaalin ja kalan kera.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä. Pitääpä kokeilla kun ens kerran ostan lohta.

    VastaaPoista
  2. Yllättävän toimiva soosi ja sopii muunkin kalan kanssa ihan hyvin.

    VastaaPoista