Vaikka appelsiini, parsakaali ja kala
saattaa kuulostaa kummalliselta yhdistelmältä, eivätkä ne kovin kummoiselta alla olevassa kuvassakaan näytä, tämä Market
Kitchenistä bongaamani nopeatekoinen ja huokea kastike kuitenkin
toimii. Kastikkeen maku on sopivan hapan, makea ja suolainen yhtäaikaa. Kalaksi kastikkeen rinnalle kelpaavat kaiken tyyppiset kalat,
jopa seiti paistettuna pannulla voissa.
Appelsiinikastike parsakaalille
Appelsiinimehua
Salottisipulisilppua
Kermaa
Inkivääriä raastettuna
Suolaa
Voita
Ruohosipulia
Keitä appelsiinimehua ja
salottisipulia hetki. Lisää kermaa, inkivääriä ja suolaa. Anna
kiehahtaa. Lisää vielä nokare voita ja silputtua ruohosipulia.
Tarjoa höyrytetyn tai keitetyn parsakaalin ja kalan kera.
Kuulostaa hyvältä. Pitääpä kokeilla kun ens kerran ostan lohta.
VastaaPoistaYllättävän toimiva soosi ja sopii muunkin kalan kanssa ihan hyvin.
VastaaPoista