Jamien Oliverin 30 minuutin "pika"ruokien sarja jatkui tänään köökissä. Pitkän aikaa kokeilulistalla majaillut täytetyt kananfileet ja kaalisalaatti -resepti pääsi lautaselle asti kunnialla. Fileiden täyttö ei ole lempipuuhaani, mutta perusteellisesti muussatun täytteen, teroitetun veitsen ja hammastikkujen avulla homma onnistui yllättävän näpsäkästi ja fileet pysyivät kasassa pannulla.
Täytetyt kananfileet
6 kpl aurinkokuivattua
tomaattia
Persiljaa
Basilikaa
Suolaa
Pippuria
Sitruunankuorta
Fetajuustoa 100 g
2
valkosipulinkynttä
4 kananfilettä
Laakerinlehti
Silppua tomaatit,
persilja ja basilika. Lisää pippuri, suola ja raasta sitruunankuori
joukkoon. Murenna seokseen feta ja murskaa valkosipulinkynnet joukkoon. Hienonna tahnamaiseksi.
Leikkaa
kananfileeseen aukko ja täytä tahnalla. Paista täytetyt fileet
oliiviöljyssä pannulla. Lisää laakerinlehti. Peitä pannu voi-
tai leivinpaperilla, joka on kasteltu ja rutattu. Laita pannun päälle
tarvittaessa paino. Paista fileitä 10 minuuttia ja käännä. Paista
vielä toiset 10 minuuttia. Tarjoa kaalisalaatin kera.
Kaalisalaatti
Kaalta
Persiljaa
Chiliä
Sipulia
Suolaa
Sitruunamehua
reilusti
Oliiviöljyä
Silppua ainekset ohueksi monitoimikoneella. Sekoita joukkoon mausteet ja öljy.
Kuulostaa hyvältä. Pitääpä kokeilla joskus, kuntaas aika alkais antaa myöten.
VastaaPoistaNuo täytetyt kanafileet menee kyllä heti kokeilulistalle! :P
VastaaPoistaIlman valkosipulia tietenkin! ;)
Poista