torstai 30. maaliskuuta 2017

Punasipulinen pasta

Kun on kiire, mutta haluaa nopeasti todella herrrrrkullista ruokaa, sipulinen pasta kuittaa. Tämä Valion sivuilta bongattu resepti pelasti maullisesti tosi kurjan päivän. Jouduin toteamaan miehelleni, etten hetkeen ole syönyt mitään näin hyvää. No, enpä koskaan ole syönyt mitään, jonka Aura-juusto olisi pilannut.


Punasipulipasta

tagliatellea tai spagettia
1 pkt ilmakuivattua kinkkua
200 g punasipulia
voita
3 rkl balsamiviinietikkaa
ripaus sokeria
90 g sinihomejuustoa murusteltuna
mustapippuria

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda ilmakuivatut kinkut uunissa 175 asteessa, kunnes ne ovat rapsakoita. Kuori ja leikkaa neljään osaan lohkotut sipulit ohuiksi viipaleiksi. Lisää voita ja sipulit pannulle, kuullota keskilämmöllä. Lisää pannulle balsamiviinietikka ja sokeri. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti. Sekoita joukkoon sinihomejuusto ja valutettu pasta. Sekoita nopeasti. Murustele pinnalle ilmakuivattu kinkku. Tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti