Kun on kiire, mutta haluaa nopeasti todella herrrrrkullista ruokaa, sipulinen pasta kuittaa. Tämä Valion sivuilta bongattu resepti pelasti maullisesti tosi kurjan päivän. Jouduin toteamaan miehelleni, etten hetkeen ole syönyt mitään näin hyvää. No, enpä koskaan ole syönyt mitään, jonka Aura-juusto olisi pilannut.
Punasipulipasta
Punasipulipasta
tagliatellea tai spagettia
1 pkt ilmakuivattua kinkkua
200 g punasipulia
voita
3 rkl balsamiviinietikkaa
ripaus sokeria
mustapippuria
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Paahda ilmakuivatut kinkut uunissa 175 asteessa, kunnes ne ovat
rapsakoita. Kuori ja leikkaa neljään osaan lohkotut sipulit ohuiksi
viipaleiksi. Lisää voita ja sipulit pannulle, kuullota
keskilämmöllä. Lisää pannulle balsamiviinietikka ja sokeri. Anna
kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti. Sekoita joukkoon
sinihomejuusto ja valutettu pasta. Sekoita nopeasti. Murustele
pinnalle ilmakuivattu kinkku. Tarjoile heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti