Juhannus on mennyt vaihtelevassa
kelissä Keski-Pohjanmaalla, mutta takuuvarmasti mieheni on jälleen
kerran juhannuksen töissä. Ei kai auta hänen edes lotota, kun
hänkin sen lottovoittonsa lunasti, kun minut sai (jos nyt pieni
huumoripläjäys tähän sallitaan).
Jonkun kerran on tullut tätä
herkkusieni-pekonitahnaa tehtyä. Se maistuu erityisen hyvin kauden
grillikasvisten tai burgerin kostuttajana. Lisäksi makua voi
varioida vaihtamalla tuorejuuston mauksi ihan mitä tykkää.
Herkkusieni-pekonitahna
50 g herkkusieniä grillattuna
2 viipaletta pekonia paistettuna
rapeaksi
5 valkosipulinkynttä grillattuna ja
kuorittuna
100 g maustettuna tuorejuustoa (Taco
toimii aina ja ikuisesti)
2 rkl tuoretta persiljaa
mustapippuria
tarvittaessa suolaa
Sekoita ainekset tehosekoittimessa tai
sauvasekoittimella tahnaksi. Tarkista maku. Lisää suolaa
tarvittaessa.
Namskis, näyttää ja kuullostaa hyvältä! Marko on onnellinen mies kun eväät on tälläisiä.
VastaaPoistaToivottavasti ees jouluna on vapaata.
Saapa nähä miten joulun vapaiden käy. Kyllähän se näkyy Markon vatsanseudusta, että hyvillä ruoilla on ollut.
VastaaPoistaMulle eräs vanha herra kertoi, että "Syöminen on pääelinkeino." Sitä ohjetta kannattaa meidän jokaisen noudattaa. ;)
VastaaPoista(Sama mies totesi että oon komea kuin Perhon kirkko...revi siitä sitten. ;))
Perhon kirkko :) No, syöminen on aika pitkälti munkin pääelinkeino.
Poista