Tämä vesimelonisalsa on ihanan helppo ja maukas lisäke oikeastaan kaikelle grillatulle lihalle. Se voisi sopia aasialaisittain maustetun grillikalankin kanssa hyvin. Itse nautiskelin salsaa kookospossupihvien kanssa. Pitääpä jakaa sekin resepti – piakkoin. Vai kyllähän ne grillauskelit kestävät aina jouluun saakka?
Vesimelonisalsa
½ tuorekurkku
200 g vesimelonia
½ keltainen paprika
2 nippusipulia
viinietikkaa (esim. valko- tai siideriviinietikka)
hunajaa
oliivi- tai rypsiöljyä
chilikastiketta (esim. Srirachaa)
suolaa
mustapippuria
Pilko kasvikset ja meloni kuutioiksi. Sekoita kulhossa etikka, hunaja, öljy, chilikastike ja mausteet. Maista, onko ookoo. Kippaa sekaan kasvis- ja melonikuutiot. Sekoita hyvin ja anna maustua puolisen tuntia, Maista vielä ennen tarjoamista, tarvitseeko makua säätää. Kelpaa hyvin tarjottavaksi grillilihojen tai paistetun halloumin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti