Tätä tuhtia pikkuruokaa voisi nauttia
milloin tahansa – aamupalaksi, illan alkajaisiksi tai päätteeksi.
Erityisen hyvin se sopii nautittavaksi ruisleivän kera, mutta ihan
sellaisenaankin se maistuu herkulta. Itse en vaivaudu maustamaan
seosta edes mädillä. Niin yksinkertaisen hyvää.
Sillikaviaari
4 kovaksi keitettyä kananmunaa
2 matjessillifileetä
1 prk ranskankermaa
1 rkl sinappia
½ punasipuli hienonnettuna
nippu tilliä tai ruohosipulia
silputtuna
(kirjolohenmätiä tarjoiluun)
Halkaise kananmunat ja irrota varovasti
keltuaiset valkuaisista. Muusaa keltuaiset kulhossa haarukalla. Pilko
sillifileet kuutioiksi ja laita kulhoon. Lisää ranskankerma,
sinappi, punasipuli ja tilli tai ruohosipuli. Sekoita hyvin. Täytä
kananmunan puolikkaat kaviaarilla ja nauti heti. Yli jääneen
sillikaviaarin voit nautiskella sellaisenaan, ruisleivän päällä
tai pottujen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti