sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Maiskis, sillikaviaaria!

Tätä tuhtia pikkuruokaa voisi nauttia milloin tahansa – aamupalaksi, illan alkajaisiksi tai päätteeksi. Erityisen hyvin se sopii nautittavaksi ruisleivän kera, mutta ihan sellaisenaankin se maistuu herkulta. Itse en vaivaudu maustamaan seosta edes mädillä. Niin yksinkertaisen hyvää.

Sillikaviaari

4 kovaksi keitettyä kananmunaa
2 matjessillifileetä
1 prk ranskankermaa
1 rkl sinappia
½ punasipuli hienonnettuna
nippu tilliä tai ruohosipulia silputtuna
(kirjolohenmätiä tarjoiluun)

Halkaise kananmunat ja irrota varovasti keltuaiset valkuaisista. Muusaa keltuaiset kulhossa haarukalla. Pilko sillifileet kuutioiksi ja laita kulhoon. Lisää ranskankerma, sinappi, punasipuli ja tilli tai ruohosipuli. Sekoita hyvin. Täytä kananmunan puolikkaat kaviaarilla ja nauti heti. Yli jääneen sillikaviaarin voit nautiskella sellaisenaan, ruisleivän päällä tai pottujen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti