tag:blogger.com,1999:blog-3766769278372217356.post4180848341554264316..comments2022-11-02T15:19:10.834+02:00Comments on Empun köökissä: Terveiset SeesamtieltäEmpun köökissähttp://www.blogger.com/profile/17985219629155123597noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3766769278372217356.post-42128664792930865292012-04-21T17:47:01.460+03:002012-04-21T17:47:01.460+03:00Ei ollut vaativaa valmistaa, mutta aivan uskomatto...Ei ollut vaativaa valmistaa, mutta aivan uskomattoman herkkua. Nyt on pötsi pullollaan ja vielä jäikin. Meiltähän ei tietenkään kaupasta löytynyt luutonta broilerin rintafilettä, mutta broilerin ohutleike muistutti erehdyttävästi luutonta rintafilettä ja ajoi saman asian. Olivatpa niin muhkeita, että nuijiminenkin oli tarpeen. Parsan sulatin ensin mikrossa ja sitten kypsensin niiden paistinpannuun jääneiden seesaminsiementen kera ja loraus kermaa ja ripaus suolaa kruunasi tämän makuelämyksen. Suosittelen =)Pätkähttps://www.blogger.com/profile/15182471902930834246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3766769278372217356.post-7155019896152278392012-04-17T09:17:40.838+03:002012-04-17T09:17:40.838+03:00Ei ollut mikään vaativa ja aikaavievä ruoka tehdä....Ei ollut mikään vaativa ja aikaavievä ruoka tehdä.Empun köökissähttps://www.blogger.com/profile/17985219629155123597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3766769278372217356.post-74401013969692888132012-04-16T16:44:25.402+03:002012-04-16T16:44:25.402+03:00Taas näyttää hyvältä, kun vain sais aikaseks, että...Taas näyttää hyvältä, kun vain sais aikaseks, että tekisin itekki.Pätkähttps://www.blogger.com/profile/15182471902930834246noreply@blogger.com